Grunner termékek

Gallery

Grunner Applider

Miért az egyik legjobb választás?

A Grunner Aplider  egy olyan betakarítógép, amely a legjobb megoldásokat ötvözi, amelyeket saját tapasztalataink alapján és más gépek által inspirálva fejlesztettünk ki. Az innovatív ötletek felhasználásának köszönhetően a Grunner Aplider betakarítógép jobban szolgálja tulajdonosát.

Ideje lecserélni a hagyományos almaszedést olyan modern megoldásokra, amelyek zökkenőmentes munkát tesznek lehetővé állásidő nélkül.

Grunner Vario

A gyümölcsösben végzett munka már nem kell, hogy fárasztó és időigényes tevékenység legyen. Használja ki a következő generációs gazdálkodási technológiát - a Grunner almakombájnt, amely felgyorsítja és megkönnyíti a gyümölcstermesztők munkáját.

A Grunner kombájnok innovatív megoldást jelentenek a gyümölcsösök számára, amelyek automatizálják és ezáltal nagymértékben javítják a gyümölcstermesztők munkáját, könnyűvé és hatékonyabbá téve azt.


Kihúzható fűnyíró

ÉRDEMES VÁLASZTANI

Az agrotechnikai kezeléseket minőségi eszközökkel kell elvégezni, ezért a gyümölcsösben Grunner kihúzható kaszával kell rendelkezni.

Növelni szeretné a gyümölcsös gondozással kapcsolatos munkavégzés komfortérzetét és hatékonyságát? Válasszon szilárd alkatrészekből készült fűnyírót. A Grunner berendezésekkel gyorsan megszabadulhat a fűtől és a gyomtól a gyümölcsösből, és tökéletes állapotban tarthatja.

A Grunner kihúzható fűnyíró kompakt, tartós és jól átgondolt kialakítású. Hárompontos felfüggesztési rendszerre van felszerelve, hidraulikus rendszerrel és cserélhető pengékkel ellátott rotorokból álló munkaegységgel. A fűnyíró bármilyen traktorhoz csatlakoztatható, és különféle típusú füvet nyírhat.

Grunner Vario

Gyümölcsös kultivátorok

A LEGJOBB VÁLASZTÁS

A gyümölcsös gondozása nagyon fontos, ezért érdemes megjegyezni a termésben megjelenő nemkívánatos növények rendszeres eltávolítását.

A gyümölcsösben lévő gyomok negatív hatással vannak a gyümölcsfákra, pl. fényt, vizet, tápanyagot vesznek tőlük. A mechanikus gyomirtás lehetővé teszi, hogy a gyümölcsöst tökéletesen tisztán tartsa, aminek köszönhetően mennyiségi és minőségi szempontból is jobb termést fog élvezni.

Gondoskodjon gyümölcsöséről egy Grunner kultivátorral.Grunner gyomláló

A Grunner kultivátor egy praktikus és könnyen használható eszköz, amely talajlazító kultivátortárcsákból, gyomirtó csillagból, támasztókerekekből és hidraulikus rendszerből áll. A gyomirtó konstrukciója úgy van kialakítva, hogy minden gyümölcsös gazdálkodó egyéni elvárásokra szabott gyomirtási paramétereket állíthasson be.

Kasza 150-285

Gyümölcsösének új, bővíthető  Grunner 150 - 285 fűnyíróval  kell rendelkeznie permetezőtartállyal. Univerzális, modern dizájn A legjobb alkatrészekből épült. Időt és pénzt takarítanak meg.

GRUNNER 150 - 285 fűnyíró tartállyal permetezőgéphez, fű és gyom nyírására tervezve gyümölcsösökben, parkokban, kertekben és ültetvényekben. Targoncából származó villák fogantyúival felszerelve, aminek köszönhetően a kasza szállítása gyors és kényelmes.

Védi a fákat, bokrokat és a kaszakarokat. Egy hidraulikus rendszer, amely ha a karok akadályba ütköznek, automatikusan visszahúzza a kart, majd visszatér a helyére.

Kasza 150-285

Kiváló minőségű berendezés, amely növeli a gyümölcsös gondozásával kapcsolatos munka komfortját és hatékonyságát. A Grunner berendezésekkel gyorsan megszabadulhat a fűtől és a gyomtól a gyümölcsösből, és tökéletes állapotban tarthatja.

A Grunner kihúzható fűnyíró kompakt, tartós és jól átgondolt kialakítású. Hárompontos felfüggesztési rendszerre van felszerelve, hidraulikus rendszerrel és cserélhető pengékkel ellátott rotorokból álló munkaegységgel. A fűnyíró bármilyen traktorhoz csatlakoztatható, és különféle típusú füvet nyírhat.

Grunner 150-285 kasza tartállyal

Miért érdemes Grunner fűnyírót használni a gyümölcsösben:

 • Kiváló vágási minőség nagy sebességgel.
 • Lehetőség a hajtás leválasztására és a karok felemelésére használaton kívül.
 • A fűnyírási szélesség finom beállítása (150 cm-től 285 cm-ig),
 • Hidraulikusan állítható fűnyírókarok, állítható vágási magasság.
 • Védi a fákat, bokrokat és a kaszakarokat
 • A modern gyümölcsösök megbízható berendezés, amely javítja a munka dinamikáját, gördülékenységét és hatásait.

A Grunner bővíthető fűnyíróra 24 hónapos garancia vonatkozik.

Grunner kihúzható fűnyíró


Síkfalmetsző - GRUNNER RAPTOR

A kasza jellemzői:

FUNKCIONALITÁS

 • 5 cm átmérőjű ágak vágása.
 • Két vízszintes kasza a fa korona alsó és felső részének vágásához.
 • A kasza 8 fokos szögben kifelé döntve lehetővé teszi az ágak pontos levágását és csökkenti a géppel való érintkezését. INNOVÁCIÓ
 • A keret dőlésszögének, magasságának és oldalirányú eltolásának beállítása - lehetővé teszi a vágás beállítását a fa korona dőlésszögéhez.
 • Vágórendszer a neves Schumacher márkától. (bajonettek és ellentétes irányban forgó önélező kések).
 • A vízszintes kasza zökkenőmentes beállítása két hidraulikus henger használatával.
Grunner Raptor