GoTrack rendszerek

2018 novemberi Interpoma innovációs kategória díj nyertese!

A vezetékes gyümölcsös traktor távezérléstől az autonóm rendszerig megoldást adunk!

Ez már a jelen, nem a jövő!

MAGYARORSZÁG ELSŐ ROBOTTRAKTORA!


A GoTrack rendszer a márkafüggetlen vezetékes traktor távvezérléstől egészen a teljes robotizációáig terjed!

Alkalmazható gyümölcsbetakarító gépek irányítására, metszőplatformok, szüretelő kocsik traktoros nélküli vezetésére. Legfejlettebb rendszerünk képes önállóan lepermetezni, füvet kaszálni a gyümölcsösében úgy, hogy Ön nincs jelen a kertben! (Traktoros betegségektől megkíméljük!) Üzenetet kap bármilyen hasznos információról SMS-ben, (mikor ürül ki a permetezőtartály vagy a hőmérséklet mikor éri el a 25 C°-ot)

Sorvezetésre is használható az optikai szenzor, mely biztonsági funkcióként is működik. (6 m-en belül lassít és 2 m-en belül megáll a traktor) A külön is megvásárolható permetező komputer mindenről SMS-t küld, amelyet az alkalmazottat tartó gazdák kedvelni fognak, mert ellenőrizhetővé válik minden folyamat.

A GoTrack rendszer használható faiskolában, gyümölcsösökben, zöldségtermesztésben is.


 2019-es GoTrack permetező számítógép  a gazdák kedvence lesz!

Pl: Értesül sms-ben, hogy valami probléma van a permetezéssel! Egy traktoros (ha van a gépben) mennyi szert fújt ki, gyorsan vagy lassan megy .... stb.

GoTrack gyümölcsös traktor távvezérlés

De hol a traktoros? Elment egyéb dolgot csinálni! :)Sorvezető rendszer, mely lefékezi a traktort, ha tárgyat, személyt észlel maga előtt!

Legegyszerűbb rendszerünk a  márkafüggetlen vezetékes traktor távirányítás!